8. Szerves Kémia Problémamegoldó Verseny 2017. április 28.

Feladatsor Megoldások Pontszámok Helyezések
Letöltés Letöltés Letöltés Letöltés

Eredményhirdetés

A díjkiosztó ünnepségre 2017. június 19-én hétfőn 11 órai kezdettel került sor az ELTE Természettudományi Kar Tanácstermében.

SZKPV 2017 díjkiosztó

Díjazottak:

Különdíjak:


SZKPV 2017 díjkiosztó

A Versenybizottság emléklappal és könyvjutalommal ismerte el azokat a versenyzőket, akik a mezőny átlagánál jobb eredményt értek el.

A verseny

A 2017. évi versenyt április 28-án, pénteken 14:00 órai kezdettel rendeztük meg az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Karának budapesti, lágymányosi campusán (1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/c).

Kép a versenyről 1
Kép a versenyről 2

A versenyre 52 hallgató nevezett be, akik az alábbi intézményekből érkeztek: Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Debreceni Egyetem, Eötvös Loránd Tudományegyetem, Semmelweis Egyetem, Szegedi Tudományegyetem, Apáczai Csere János Gyakorlógimnázium.

Köszönetnyilvánítás

A 2017. évi verseny a Richter Gedeon Vegyészeti Gyár Nyrt., a Molar Chemicals Kft., az Egis Gyógyszergyár Zrt., a Pázmány-Eötvös Természettudományi Információs Alapítvány és a Kajtár Márton Alapítvány támogatásával valósult meg. A legjobb ELTE-s BSc-s hallgató számára Harsányi Antal ajánlott fel különdíjat.

Köszönet illeti továbbá mindazokat az oktatókat és doktoranduszokat is, akik a versenyfeladatokat írták, illetve a dolgozatok kijavításában segítettek: Béke Ferenc, Dr. Bánóczi Zoltán, Földes Tamás, Goldschmidtné Gőz Viktória, Dr. Hajós György, Dr. Huszthy Péter, Dr. Krajsovszky Gábor, Menczinger Bálint, Mészáros Ádám, Nagy Adrienn, Dr. Nemes Anikó, Pálfy Gyula, Pethő Bálint, Dr. Rapi Zsolt, Simkó Dániel, Dr. Szabó Dénes.

A versenybizottság elnöke ebben az évben Dr. Szabó Dénes egyetemi docens (ELTE), titkára pedig Dr. Durkó Gábor egyetemi tanársegéd (ELTE) volt.

A verseny plakátját Hegedüs Kristóf fényképének felhasználásával Durkó Gábor tervezte.

SZKPV plakát