10. Szerves Kémia Problémamegoldó Verseny 2019. április 26.

Feladatsor Megoldások Pontszámok Helyezések
Letöltés Letöltés Letöltés Letöltés

Eredményhirdetés

A díjkiosztó ünnepségre 2019. június 4-én 14 órai kezdettel került sor az ELTE Természettudományi Karának Dékáni Tanácstermében.

SZKPV 2019 díjkiosztó

Díjazottak:

Különdíjak:

A Versenybizottság emléklappal és könyvjutalommal ismerte el azokat a versenyzőket, akik a mezőny átlagánál jobb eredményt értek el.SZKPV 2019 díjkiosztó Angyal Péter gyógyszervegyész-mérnök mesterszakos hallgató (1. helyezett) a SZKPV történetének eddigi legeredményesebb versenyzője

A verseny

A 2019. évi versenyt április 26-án, pénteken 14:00 - 17:00 óra között rendeztük meg az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Karának budapesti, lágymányosi campusán (1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/a).

Szponzoraink és segítőink

A 2019. évi verseny a Richter Gedeon Vegyészeti Gyár Nyrt., a Molar Chemicals Kft., az Egis Gyógyszergyár Zrt. és a Kajtár Márton Alapítvány támogatásával valósult meg.

SZKPV támogatók

Köszönet illeti továbbá mindazokat az oktatókat és PhD hallgatókat is, akik a versenyfeladatokat írták, illetve a dolgozatok kijavításában segítettek: Dr. Bánóczi Zoltán, Béke Ferenc, Dr. Durkó Gábor, Fazekas Zsolt, Goldschmidtné Gőz Viktória, Dr. Krajsovszky Gábor, Dr. Kupai József, Mészáros Ádám, Dr. Nemes Anikó, Pálfy Gyula, Dr. Szabó Dénes, Dr. Varga Szilárd.

A versenybizottság elnöke ebben az évben Dr. Szabó Dénes egyetemi docens (ELTE), titkára pedig Dr. Durkó Gábor mesteroktató (ELTE) volt.

A verseny plakátját Hegedüs Kristóf tervezte.

SZKPV Plakát 2019